Tarptautinė mokytojų diena gimnazijoje

    Kai gamtoje sodrią žalumą pamažu pakeičia gelsvai rusva, raudoniu pagražinta spalva, pajuntame spalio alsavimą. Šiandien kaip niekad  šėldamas, barstydamas  spalvotus lapus  jis dovanojo tradicinę šventę – Tarptautinę mokytojų dieną, visiems primenančią apie mokytojo darbo prasmę.

    Ankstų spalio 5-osios rytą į gimnaziją skubančius mokytojus  pasitiko mokiniai, sveikindami ir  įteikdami atvirukus bei palydėdami raudonu kilimu iki mokinių sukurtos fotosienelės, kur visi mokytojai galėjo nusifotografuoti. Visą pusdienį gimnazijoje skambėjo šilti žodžiai ir nuoširdūs linkėjimai.

    Mokytojų pasveikinti atvyko Alytaus rajono savivaldybės mero patarėja Dalia Paulauskaitė, kuri  perdavė Algirdo Vrubliausko  sveikinimus ir saldžias dovanėles pedagogams bei  padėką mokytojai Irenai Šeimienei už aktyvią, kūrybišką ir atsakingą pedagoginę veiklą. Gimnazijos direktorė Idalija Šukevičienė taip pat padėkojo visiems pedagogams už nuoširdų ir kruopštų bei kūrybišką darbą ir įteikė padėkas gimnazijos logopedei Loretai Jarmalavičienei, direktorės pavaduotojai Janinai Šiupšinskienei, mokytojoms Almai Zubrienei, Irmai Kalinauskienei ir  Stasei Urbanavičienei. Krokialaukio seniūnijos seniūnė Gintarė Navickienė, buvusi šios mokyklos auklėtinė, pasidžiaugė puikiu kolektyvu,  padėkojo pedagogams už neblėstantį atsidavimą savajai profesijai.

    Mokytojus taip pat  sveikino gimnazijos mokinių  tarybos atstovai, gimnazijos ir bibliotekos darbuotojai, vyresnių klasių mokiniai, skirdami pačius gražiausius posmus, skambias dainas ir paskutinius, dar rudens šalnų nepaliestus jurginų žiedus.

     Ši diena buvo pilna smagių veiklų, malonių emocijų ir  neišdildomų įspūdžių.

     Nuoširdžiai dėkojame visiems, prisidėjusiems prie šios puikios šventės organizavimo.